NVCi (voorheen VOC) is de brancheorganisatie voor certificatie- en inspectie instellingen. Leden van NVCi kunnen actief zijn in een grote verscheidenheid aan werkvelden, zoals de bouw, energie, chemie, maakindustrie, publieke- en commerciële dienstverlening, voeding, milieu, gezondheid, transport en logistiek. NVCi streeft ernaar de dienstverlening binnen de branche continue te verbeteren. Dat doen we door de positie van onze leden als collectief te verbeteren en hen te informeren en faciliteren op het gebied van actuele en relevante thema's.

 

"Certificatie spreekt een gerechtvaardigd vertrouwen uit dat je in een organisatie mag hebben."

Ir. N.F.J. Hendriks, voorzitter

Bijeenkomsten

Er zijn regelmatig bijeenkomsten en overleggen voor bijv. werkgroepen en schemabeheerders. Deze vindt u terug in het overzicht bijeenkomsten. Ook bestuursvergaderingen en ledenvergaderingen vindt u in dit overzicht.

Lees meer

Certificatie & Accreditatie

Zowel nationaal als internationaal hebben bedrijven behoefte aan vertrouwen en zekerheid met betrekking tot de kwaliteit van geleverde goederen en diensten.

Lees meer

Lid worden

Als lid van de branchevereniging NVCi bent u onderdeel van een collectief van certificatie-instellingen dat staat voor kwaliteitscertificatie, waarbij collectieve belangenbehartiging centraal staat.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Meer weten over NVCi? Wij hebben een aantal veelgestelde vragen en de antwoorden voor u op een rijtje gezet.

Lees meer

Laatste nieuws

Algemene Ledenvergadering NVCi op dinsdag 17 april

09.03.2018

Thema: hoe moeten CIís omgaan met de algemene verordening gegevensbescherming (AVG of GDPR)?

Lees meer


RvA investeert in werving van Experts

26.02.2018

Voor de uitvoering van hun onderzoek maakt de RvA gebruik van een groot aantal Experts in zeer uiteenlopende disciplines.

Lees meer