NVCi (voorheen VOC) is de brancheorganisatie voor certificatie- en inspectie instellingen. Leden van NVCi kunnen actief zijn in een grote verscheidenheid aan werkvelden, zoals de bouw, energie, chemie, maakindustrie, publieke- en commerciële dienstverlening, voeding, milieu, gezondheid, transport en logistiek. NVCi streeft ernaar de dienstverlening binnen de branche continue te verbeteren. Dat doen we door de positie van onze leden als collectief te verbeteren en hen te informeren en faciliteren op het gebied van actuele en relevante thema's.

 

"Certificatie spreekt een gerechtvaardigd vertrouwen uit dat je in een organisatie mag hebben."

Ir. N.F.J. Hendriks, voorzitter

Bijeenkomsten

Er zijn regelmatig bijeenkomsten en overleggen voor bijv. werkgroepen en schemabeheerders. Deze vindt u terug in het overzicht bijeenkomsten. Ook bestuursvergaderingen en ledenvergaderingen vindt u in dit overzicht.

Lees meer

Certificatie & Accreditatie

Zowel nationaal als internationaal hebben bedrijven behoefte aan vertrouwen en zekerheid met betrekking tot de kwaliteit van geleverde goederen en diensten.

Lees meer

Lid worden

Als lid van de branchevereniging NVCi bent u onderdeel van een collectief van certificatie-instellingen dat staat voor kwaliteitscertificatie, waarbij collectieve belangenbehartiging centraal staat.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Meer weten over NVCi? Wij hebben een aantal veelgestelde vragen en de antwoorden voor u op een rijtje gezet.

Lees meer

Laatste nieuws

Nieuwsbrief Ministerie SZW inzake arbocertificatie

29.09.2017

Onlangs bracht het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een nieuwsbrief uit met betrekking tot arbocertificatie. Graag willen wij u hierop attenderen.

Lees meer


Voorstelrondje nieuwe leden NVCi

21.07.2017

Op 12 juli kondigden wij al aan dat NVCi twee nieuwe leden heeft. Deze nieuwe leden willen zich graag aan jullie voorstellen. Onderstaand een korte impressie van beide Certificatie Instellingen.

Lees meer