NVCi (voorheen VOC) is de brancheorganisatie voor certificatie- en inspectie instellingen. Leden van NVCi kunnen actief zijn in een grote verscheidenheid aan werkvelden, zoals de bouw, energie, chemie, maakindustrie, publieke- en commerciële dienstverlening, voeding, milieu, gezondheid, transport en logistiek. NVCi streeft ernaar de dienstverlening binnen de branche continue te verbeteren. Dat doen we door de positie van onze leden als collectief te verbeteren en hen te informeren en faciliteren op het gebied van actuele en relevante thema's.

Download nu onze factsheet als u meer wilt weten over NVCi.

 

"Certificatie spreekt een gerechtvaardigd vertrouwen uit dat je in een organisatie mag hebben."

Ir. N.F.J. Hendriks, voorzitter

Bijeenkomsten

Er zijn regelmatig bijeenkomsten en overleggen voor bijv. werkgroepen en schemabeheerders. Deze vindt u terug in het overzicht bijeenkomsten. Ook bestuursvergaderingen en ledenvergaderingen vindt u in dit overzicht.

Lees meer

Certificatie & Accreditatie

Zowel nationaal als internationaal hebben bedrijven behoefte aan vertrouwen en zekerheid met betrekking tot de kwaliteit van geleverde goederen en diensten.

Lees meer

Lid worden

Als lid van de branchevereniging NVCi bent u onderdeel van een collectief van certificatie-instellingen dat staat voor kwaliteitscertificatie, waarbij collectieve belangenbehartiging centraal staat.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Meer weten over NVCi? Wij hebben een aantal veelgestelde vragen en de antwoorden voor u op een rijtje gezet.

Lees meer

Laatste nieuws

World Standards Day

17.09.2018

14 oktober

Lees meer


Aandacht voor Kalibratie & Kwaliteit

03.09.2018

Jaarbeurs Utrecht “World of Technology & Science”

Lees meer