Aboma Certificering

Aantoonbare kwaliteit
Kunt u de kwaliteit van uw diensten of producten aantonen wanneer een opdrachtgever dit vraagt? Met een onafhankelijk certificaat op het gebied van Arbeidsomstandigheden, Kwaliteit en/of Milieu van Aboma Certificering zit u in elk geval goed.

Betere marktpositie
Certificering van kwaliteits- en/of arbozorg betekent verbetering op systematische wijze binnen de organisatie. Het resultaat? Een meer effectieve en efficiënte bedrijfsvoering én een betere positie in de markt!

Onafhankelijke certificering
Het vaste team van Aboma Certificering bestaat uit specialisten met complete kennis van de bouwsector én van uw organisatie. Ons auditteam is onafhankelijk, maar denkt wel graag met u mee. De audits worden uitgevoerd op die momenten en die plaatsen waar ook uw medewerkers de werkzaamheden verrichten.

Van VCA* tot ISO14001
Aboma Certificering is thuis in Arbeidsomstandigheden, Kwaliteit en/of Milieu en verzorgt dit landelijk bij elk type organisatie. Om u een voorbeeld te geven; wij verzorgen een VCA*-certificering bij een kleinschalig metselbedrijf of een CO²-certificering bij een middelgroot transportbedrijf. Ook zetten wij onze kennis in bij de ISO 9001-certificering voor een producent van brandweervoertuigen en bij het Noord/Zuidlijn-project.

Ga naar de website

Deel dit met: